снимка БулфотоПризовавам премиера Бойко Борисов, МВР и всички компетентни институции да

...
снимка БулфотоПризовавам премиера Бойко Борисов, МВР и всички компетентни институции да
Коментари Харесай

Симеонов: Прекратете незаконните блокади в София, Пловдив и Варна

снимка Булфото

Призовавам премиера Бойко Борисов, Министерство на вътрешните работи и всички способени институции да влязат в пълномощията си и да прекратят противозаконните блокади в София, Пловдив, Варна, Стара Загора и всички останали градове, където има такива. Подобни дейности на протестиращите са безчинство и гнет над елементарните жители, които съблюдават реда и закона ". Това съобщи пред Валери Симеонов.

" Блокирането на регионалните градове е унизително за българските жители, които са принудени да заобикалят до момента в който стигнат до работните си места и домовете си. Не може шепа хора да вилнеят безнаказано и жестоко да демонстрират законите ", акцентира Симеонов.

" Спомням си, че Борисов одобри правосъдната промяна, за която толкоз упорстваха Христо Иванов, Радан Кънев и психодесните. Сега те се чудят какви неща да приказват против държавното управление, а приказките им са като на ядосани деца, на които са взели играчките ", безапелационен е някогашният вицепремиер. Според него държавното управление би трябвало да изкара до дъно управническия си мандат и да не се поддава на уличния напън.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР